Hagemøbler, peisbord, interiørartikler, blomster – Vi har noe for enhver smak

Hos oss finner du varer som passer for alle. Vi har interiørartikler, duker, smykker, klær, steiner, blomster, hagemøbler, parasoller, peisbord og mye annet spennende.

Vi er importør av hagemøbler og en rekke andre produkter under varemerket Taigaen.
25. oktober 2013 åpnet vi vår nye butikk, ved siden av den gamle butikken. Her kan du se alle våre møbler utstilt inne i lokalet, sammen med interiør og annet.

Våre butikker ligger midt i mellom Hamar og Elverum. Se på kart eller kontakt oss.
Taigaen er et skogsbelte som begynner her på Ånestad og strekker seg helt til Vladivostok i Sibir, så navnevalget ble enkelt. Bedriften startet med torgdager 1991 og videreutviklet seg til salg av håndverksprodukter, juletrær og blomster i etter årstidene. Utviklingen skjedde raskt og tiden ble moden for mer fast aktivitet. Nye lokaler sto ferdig våren 1998, åpningen av Taigaen AS var et faktum.

Vi satser på service, tilgjengelighet og gode produkter.

Åpningstider:
Hverdager 10.00 – 20.00
Lørdag      10.00 – 18.00
Søndag     12.00 – 18.00

Taigaen hagemøbler

Vi produserer hagemøbler av god kvalitet under eget varemerket, Taigaen.

Vi importerer hagemøbler direkte fra leverandør uten fordyrende mellomledd.
Hagemøblene er lagervare i sesongen, noe som gir deg som kunde rask levering.

Vi legger vekt på at våre hagemøbler både ser bra ut og har høy sittekomfort som varer. Mange av våre hagemøbler passer like bra inne som ute.

De fleste hagemøblene fra Taigaen er produsert i polyethylen med pulverlakkert aluminiums ramme. Møblene er slitesterke og tåler temperaturforandringer. Aluminiumsrammen gjør hagemøblene lette og enkle og håndtere.

Blomia høy rygg fra Taigaen
Interiør fra Taigaen